Private/borger

Hvordan kan vi hjælpe jer som private/borgere?

kLAR rådgiver og løser opgaver for både offentlige og private bygherrer. Vi véd hvor vigtigt det er, at samarbejdet i og omkring et projekt fungerer og fordi vi kender til arbejdsgange og beslutningsprocesser hos både myndigheder, forsyninger og de private aktører, kan vi hjælpe med netop dét!

Skal I byggemodne et område eller bygge nyt? Lad os projektere kloakken og finde den bedste løsning til håndtering af tag- og overfladevand, så området fremstår levende og grønt, og samtidig er sikret mod klimaforandringer. Skal I klimasikre jeres private fællesvej eller skal jeres boligforening forskønnes og gøres mere grøn? Vi finder den bedste løsning og sikrer, at den er bygbar, lovlig og langtidsholdbar i forhold til både klimaet og den generelle udvikling.

Hos kLAR tilbyder vi nærværende miljørådgivning i øjenhøjde med vores kunder. Vi sætter en ære i at være tæt på og engageret i jeres projekt, at tage telefonen og ellers ringe tilbage samme dag og i det hele taget sørge for, at alle projektets interessenter føler sig inddraget, hørt og velinformeret.
Vil I have en dedikeret tovholder på jeres næste projekt? Eller har I brug for teknisk bistand til projektering, planlægning eller byggeledelse? Kontakt os og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte hvordan kLAR bedst kan bidrage til jeres næste byggeprojekt!

Vi er kLAR til at hjælpe!