Private

Hvordan kan vi hjælpe jer som private?

kLAR rådgiver og løser opgaver for både offentlige og private bygherrer. Vi ved, hvor vigtigt det er, at samarbejdet i og omkring et projekt fungerer, og fordi vi kender til arbejdsgange og beslutningsprocesser hos både myndigheder, forsyninger og de private aktører, kan vi hjælpe med netop det!

Skal I byggemodne et område eller bygge nyt? Lad os projektere kloakken og finde den bedste løsning til håndtering af tag- og overfladevand, så området fremstår levende og grønt og samtidig er sikret mod klimaforandringer. Skal I klimasikre jeres private fællesvej, eller skal jeres boligforening forskønnes og gøres mere grøn? Vi finder den bedste løsning og sikrer, at den er bygbar, lovlig og langtidsholdbar bl.a. i forhold til klimaet.

Hos kLAR tilbyder vi nærværende miljørådgivning i øjenhøjde med vores kunder. Vi sætter en ære i at være tæt på og engageret i jeres projekt og at have en velfungerende kommunikation, for at alle projektets interessenter føler sig inddraget, hørt og velinformeret.
Vil I have en dedikeret tovholder på jeres næste projekt? Eller har I brug for teknisk bistand til projektering, planlægning eller byggeledelse? Kontakt os, og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte, hvordan kLAR bedst kan bidrage til jeres næste byggeprojekt!

Vi er kLAR til at hjælpe!