Kommuner

Hvordan kan vi hjælpe jer som kommune?

Hos kLAR er vi gode til vand – regnvand, spildevand, klimavand og badevand! Uanset hvilken slags vand I har udfordringer med eller blot vil bruge rekreativt i stedet for at lede det i kloakken, er vi kLAR til at hjælpe. Vi kan varetage en specifik opgave eller et projekt for jer, fra idé til aflevering, eller vi kan være en aktiv medspiller i jeres næste klimaprojekt og hjælpe med at overføre de gode, grønne idéer til et bygbart og realistisk projekt og gøre det til virkelighed.

kLAR hjælper typisk kommuner med byggemodninger, hvor vi tegner kloakken og finder den bedste løsning til håndtering af tag- og overfladevand, og med klimaprojekter hvor vi hjælper med at finde de helt rigtige løsninger til området, beboerne og de erhverv, der skal bruge dem.

Vi sætter en ære i at være nærværende og i øjenhøjde med vores kunder. Det betyder bl.a., at vi altid møder kunder og borgere, der hvor de er. Vi tilpasse deres ønsker og behov og kan fremtidssikre i forhold til klimaforandringer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres næste byggemodning eller klimaprojekt. Så finder vi en løsning, der matcher jeres behov.

Vi er kLAR til at hjælpe!